Karapelit Ali Tekten İlkokulu
İsmet İnönü Mahallesi,Şahin Tepesi Küme Evleri,Iskenderun/Hatay
03266190411

VİZYON

Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda, öğrencinin, aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak bir engeli olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselten bir anlayışla, Bilgi ve donanımı tam nesiller yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılaplarında anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine, bağlı Türk milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren;ailesini ,vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Ders Başlama Saati: 09.00 Ders Bitiş Saati: 14.20

DOĞAL GAZ